Μελισσανίδης: Αυτά τα κάνουν μόνο Μάο Μάο

Αρκετά καυστικός ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

 

Μελισσανίδης: Αυτά τα κάνουν μόνο Μάο Μάο

Ο πρόεδρος της Ένωσης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή, ενώ όταν του έγινε ερώτηση για τις δικαστικές αποφάσεις του πρωταθλήματος, έδωσε τα... ρέστα του:

«Τα 24 χρόνια ήταν πολλά. Το άξιζε αυτή η ομάδα. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο παίζαμε όλο το χρόνο. Περιμέναμε το πρώτο στο γήπεδο μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε χαρούμενοι και ο κόσμος άξιζε την χαρά αυτή. Από όλη την Ελλάδα ήρθαν για τα παιδιά αυτά».

Ερωτώμενος για το που βρίσκεται η κατάσταση με την αναέωση συμβολαίου του Χριστοδουλόπουλου, είπε: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει δεν θα τα λέμε στις τηλεοράσεις».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και για το αν η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν για εκείνον μια δικαίωση επειδή ανέλαβε την ομάδα όταν ήταν στη Γ' Εθνική: «Δικαιωμένα είναι τα παιδιά και ο προπονητής για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Το πήραμε δίκαια και το αξίζαμε. Αλλά έχουμε έναν τίτλο ακόμη. Πρέπει να διεκδικήσουμε και το Κύπελλο».

Τέλος, αναφερόμενος στις δικαστικές εκκρεμότητες του πρωταθλήματος, ήταν αρκετά καυστικός: «Αστεία πράγματα μετά από 30-40 μέρες να μην υπάρχει απόφαση. Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε. Μόνο Μάο-Μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι Μάο-Μάο ας τολμήσουν.