NOVA: «H KΕΔ να χρησιμοποιεί δικές της κάμερες για το VAR»

Εκπρόσωποι της NOVA στη σύσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη ζήτησαν την απεμπλοκή των τηλεοπτικών μεταδοτών από την  λειτουργία του VAR γιατί με τις ανακοινώσεις «περί τεχνικής δυσλειτουργίας του» σε προηγούμενες αγωνιστικές, τέθηκε θέμα αξιοπιστίας της.  

NOVA: «H KΕΔ να χρησιμοποιεί δικές της κάμερες για το VAR»

Εκπρόσωποι της NOVA παραβρέθηκαν στη σύσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα το VAR και ζήτησαν την απεμπλοκή των τηλεοπτικών μεταδοτών από την τεχνική λειτουργία του Video Assistant Referee.

Περέιρα: «Καμία επιθεώρηση Σουλούκου σε βαν, εμείς αργήσαμε στο Καραϊσκάκη»

Συγκεκριμένα τα στελέχη της συνδρομητικής τηλεόρασης δήλωσαν ότι: «H ασαφής διατύπωση της ανακοίνωσης της ΚΕΔ στις 26/8/2019 περί «τεχνικής δυσλειτουργίας» προκάλεσε μπαράζ δημοσιευμάτων από οπαδικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους, που καταλόγιζαν ευθύνες στο συνδρομητικό κανάλι, με αποτέλεσμα να πληγεί η φήμη της εταιρείας και η αξιοπιστία του συστήματος VAR.

Για να μην ξανασυμβούν λοιπόν ανάλογα φαινόμενα που υποβαθμίζουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, η Nova ζήτησε να απεμπλακούν πλήρως οι τηλεοπτικοί μεταδότες (Nova, ΕΡΤ και PAOK TV) από την λειτουργία του VAR και η ΚΕΔ να χρησιμοποιεί δικά της μέσα και εξοπλισμό προκειμένου να τροφοδοτεί με εικόνα τους διαιτητές VAR».