Χούμπελ: «Συγχαρητήρια στον κύριο Αυγενάκη»

Ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ παραβρέθηκε στη σύσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα λειτουργία του VAR και απένειμε τα εύσημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού για την πρωτοβουλία του, ενώ τόνισε πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα προσπαθεί να βαδίσει ενωμένο. 

Χούμπελ: «Συγχαρητήρια στον κύριο Αυγενάκη»

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε την Πέμπτη (19/9) ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με θέμα «Η εφαρμογή του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο» παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ.

Μετά τη λήξη της συνάντησης ο Χούμπελ απένειμε τα εύσημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού για την πρωτοβουλία του και όπως τόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί πλέον να βαδίσει ενωμένο στο μέλλον.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπρόσωπου των FIFA/UEFA:

«Εξ ονόματος της FIFA και της UEFA θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για αυτή την πρωτοβουλία που έλαβε για την σημερινή συνάντηση. Ήταν μια πολύ μακρά συζήτηση και καταλήξαμε σε συμπεράσματα. Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει μια κοινή προσπάθεια από όλους και το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί ενωμένο να βαδίσει στο μέλλον. Συγχαίρω τον Υπουργό δημόσια για αυτή του την πρωτοβουλία».