Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το πρωτάθλημα των... Πρεσπών

Η θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης για όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το πρωτάθλημα των... Πρεσπών

Ο Βαγγέλη Μαρινάκης μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Τότεναμ. Μεταξύ άλλων εξέφρασε τον προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Super League.

«...Με προβληματίζει όμως το αν θα πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το πρωτάθλημα των... Πρεσπών. Μήπως πρέπει και εμείς να σκεφτούμε κάτι παρόμοιο, να λάβουμε μέτρα, όπως έκανε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού; Γιατί κάθε μέρα βλέπουμε κάτι καινούριο. Η χώρα μας όμως έχει επιστρέψει στη κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη όχι με δήλωση του Ιβάν Σαββίδη αλλά με επίσημη θέση.

Η θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

«Θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Και όχι με αυτούς που του προκαλούν εφιάλτες. Την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί πρωταθλήματος των Πρεσπών, ας την αναζητήσει στη δήλωση του προπονητή της ομάδας του, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του «δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Δήλωση που έχει επαναλάβει και κατά το παρελθόν. Καταλήγουμε λοιπόν ότι πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών. Και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν. Όσον αφορά το ρητορικό ερώτημα για το «αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο» λόγω της κατάστασης που επικρατεί, θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται «η τεχνική δυσλειτουργία του VAR» στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική».