Φιέστα Ευρώπης με σούπερ Ντιγκινί

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» επίσημα μπροστά στους οπαδούς του το ευρωπαϊκό του εισιτήριο προσφέροντας θέαμα κόντρα στον Πλατανιά, με το τελικό 4-1 να διαμορφώνεται με χατ τρικ του Ντιγκινί κι ένα γκολ του Ούμπιντες που άνοιξε το σκορ από τη βούλα του πέναλτι. 

Φιέστα Ευρώπης με σούπερ Ντιγκινί

Οι παίκτες της ομάδας των δυτικών προαστίων ήξεραν ότι στις κερκίδες θα γίνει πάρτι, αφού ο αποκλεισμό της ΑΕΛ από τον τελικό κυπέλλου τους είχε δώσει αυτόματα ένα εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν.

Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά για τους γηπεδούχους με τον Ούμπιντες να ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 30ο λεπτό και το... πάρτι να ξεκινάει επτά λεπτά αργότερα όταν ο Ντιγκινί έκανε το 2-0, σημειώνοντας το πρώτο προσωπικό χθεσινό του γκολ!

Το δεύτερο μέρος δεν είχε αλλαγές στο σκηνικό του αγώνα. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν απόλυτη κυρίαρχος, ο Ντιγκινί ήταν σε εξαιρετική μέρα κι έτσι με δύο ακόμα δικά του γκολ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με το τελικό 4-1 (σκόραρε ο Ουντίτζι στο 84') να πιστοποιεί τόσο τη διαφορά των δύο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο, όσο και συνολικά στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ατρόμητος είναι στην τέταρτη θέση, ενώ η ομάδα της Κρήτης καταστρώνει τα σχέδιά της για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στα γήπεδα της Football League.

Η Μικρογραφία

Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΓΚΟΛ: 30' πέν. Ουμπίδες, 36', 68', 76' Ντιγκινί / 84' Ουντότζι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Γιώργος Κουντουρέλης (Αθηνών), Σταύρος Σίπκας (Σάμου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουές

ΚΟΚΚΙΝΗ: Ουές

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (79' Νάτσος), Σάκιτς, Ουάρντα (82' Κυριακίδης), Ουμπίδες, Μπρούνο, Ντιγκινί (79' Κωτσόπουλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ουές, Πατράλης (55' Μάλσα), Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουντότζι, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Σινγκ (75' Αμπντέλ), Στανισάβλιεβιτς, Κασάλιτσα (80' Ζίκο)