Πήρε τα πάνω με Λουτσιάνο

Ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο ήταν δημιουργός και σκόρερ στην πολύτιμη νίκη (3-0) του Παναθηναϊκού επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη.

Πήρε τα πάνω με Λουτσιάνο

Περιμένοντας τον Μεσσία από την Ταϋλάνδη οι πράσινοι έκαναν μια καλή εμφάνιση και πέτυχαν την δεύτερη μόλις εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 33' όταν από λάθος του Κουρμπέλη ο Ντουρμισάι βγήκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο ομογενής γκολκίπερ σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Κολοβέτσιος έσωσε στη γραμμή προ του Σταυρόπουλου.

Ο Γρηγορίου αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Κότνικ ο οποίος έπαθε διάσειση από το τράκο με το δοκάρι στη φάση του πρώτου γκολ. Ο Κότνικ πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μπαντής.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κυριαρχία του στο τερέν. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Γρηγορίου έριξε στο ματς τον Γιεσίλ αντί του Σπιριντόνοβιτς και άλλαξε το σύστημα του σε 4-4-2, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Αντίθετα, από την άλλη πλευρά, ο Μπαντής έκανε δυο επεμβάσεις στο 61΄και στο 67' σε σουτ των Κάτσε και Δώνη. Πάντως το 0-3 πέτυχε ο Μολίνς που ήρθε από τον πάγκο, στο 87΄.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Γήπεδο: Ν. Σμύρνης

Γκολ: 35′ Λουτσιάνο, 38′ Λουντ, 87′ Μολίνς

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κάρτες: Μπανανά, Σπιριντόνοβιτς / Δώνης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανιώνιος: Κότνικ (46' Μπαντής), Σπιριντόνοβιτς (58' Γεσίλ), Βλάχος (70' Παπαγεωργίου), Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Μασούρας, Σαββίδης, Ντουρμισάι

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (72' Μολίνς), Μουνιέ (86' Στάικος), Λουντ, Λουτσιάνο (84' Χατζηγιοβάννης), Κουρμμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος