Η... ρεβάνς του Τερζή από τον Δώνη!

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον συνάδελφό του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, 25 χρόνια μετά!

Η... ρεβάνς του Τερζή από τον Δώνη!

Η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με το εντυπωσιακό 4-0 έσπασε... κάθε ρεκόρ μεγαλύτερης νίκης που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης τόσο σε βάρος των «πρασίνων» όσο και οποιασδήποτε άλλης από τις τρεις «μεγάλες» του Λεκανοπεδίου σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος.

Πέραν αυτού, όμως, η σπουδαία νίκη αποτέλεσε και μια άτυπη ρεβάνς του Απόστολου Τερζή από τον Γιώργο Δώνη, για ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξαν αντίπαλοι ως ποδοσφαιριστές το μακρινό 1994.

Όπως μας θυμίζει η Super League, στις 27 Μαρτίου 1994 o Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με το... αστρονομικό 8-0 της Δόξας Δράμας. Στους «μαυραετούς» αγωνιζόταν τότε ο νυν προπονητής του Άρη, ενώ ο Δώνης είχε πετύχει το έβδομο γκολ των «πρασίνων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση!

Έτσι λοιπόν, 25 χρόνια μετά, οι ρόλοι των δύο ανδρών αντιστράφηκαν. Από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας, ήταν η σειρά του Τερζή να υποχρεώσει τον Δώνη σε βαριά ήττα το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!