Δικαιώνονται Μαρτίνς και Μαρινάκης που επιμένουν για το πρωτάθλημα

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικαιώνοντας που μιλούν συνέχεια για την κατάκτηση του τίτλου. Τα εμπόδια που συναντάει ήδη ο Ολυμπιακός.

Δικαιώνονται Μαρτίνς και Μαρινάκης που επιμένουν για το πρωτάθλημα

Στο λιμάνι κινούνται σε ρυθμούς Champions League και όχι άδικα, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ. Ένα ματς με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας και στο οποίο έχουν επικεντρωθεί άπαντες προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του αγώνα.

Παρόλα αυτά στο παιχνίδι με τον Βόλο ο κόσμος του Ολυμπιακού απαίτησε νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα μας και το… κόλλημα που έχουν στον Πειραιά να μιλάνε μόνο για το πρωτάθλημα. Το έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, το κάνει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η αλήθεια είναι πως μία ανάγνωση των τριών πρώτων αγωνιστικών θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πολύ καλύτερα το λόγο που στον Ολυμπιακό επιμένουν τόσο πολύ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να βγάζει μία πειστική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πλέον θα πρέπει να αντιληφθεί ο καθένας πως ο… μαραθώνιος όχι εύκολος δεν είναι, αλλά το ένα εμπόδιο διαδέχεται το άλλο.

Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός μπορεί να νίκησε 5-0 τον Βόλο, αλλά το ματς δεν ήταν απλό. Οι νεοφώτιστοι έβγαλαν κάποιες επικίνδυνες κόντρες που αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους πάσα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν πάμε και πιο πίσω θα θυμηθούμε πως ο Ολυμπιακός απειλήθηκε στο φινάλε τόσο από Αστέρα Τρίπολης, όσο και από Λάρισα, δύο ματς που τα πήρε με σκορ 1-0.

Κανείς αντίπαλος δεν θα χαριστεί στον Ολυμπιακό και κανένα ματς δεν θα είναι απλό στο πρωτάθλημα. Όπως φυσικά και οι διεκδικητές του τίτλου δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τόσο εύκολα τα όπλα. Η ΑΕΚ πέρασε την περασμένη αγωνιστική από την Τρίπολη με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε το ίδιο την 3η αγωνιστική στο Περιστέρι. Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη αν και λίγα λεπτά νωρίτερα του είχε ακυρωθεί σωστά μέσω VAR άλλο γκολ.

Οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες όπως δεν θα είναι ιδανικές και την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ άσχημο φεγγάρι, προέρχεται από συντριβή από τον Άρη, αλλά το ματς δεν θα είναι απλό. Για το ντέρμπι υπάρχουν μέρες μπροστά μας να τα πούμε πιο αναλυτικά. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Τότεναμ, αλλά θα πρέπει όλοι να έχουν στο μυαλό τους ότι το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και δεν θα γίνει περίπατος.