Ο Σάντος και το χειρότερο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» μπορεί να βρίσκονται σε κρίση μετά και το 4-0 από τον Άρη, όμως, στο πρωτάθλημα έχουν και πιο άσχημη εκκίνηση.

Ο Σάντος και το χειρότερο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε από τον Άρη χάνοντας με 4-0 και έχει ήδη κάνει ένα τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές οι «πράσινοι» έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και βρίσκονται στην 11η θέση της κατάταξης πάνω από Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Πανιώνιο που δεν έχουν πάρει ακόμα κανέναν βαθμό.

Η συντριβή από τους Θεσσαλονικείς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει εξελίξεις εντός της ημέρας στον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη.

Το φετινό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν είναι το χειρότερο που έχει κάνει στο ξεκίνημα του πρωτάθλημα. Έχει κάνει ακόμα πιο άσχημη εκκίνηση στον… μαραθώνιο. Συγκεκριμένα ήταν η σεζόν 2002-2003 όταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού καθόταν ο Φερνάντο Σάντος. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίζει τρεις ήττες στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Είχε χάσει 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 1-0 από την Προοδευτική στη Λεωφόρο και 1-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βέβαια τότε είχε δεχτεί έξι γκολ, ενώ τώρα έχει δει την εστία του να παραβιάζεται οκτώ φορές κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε κρίση.