Άρης - Παναθηναϊκός 4-0: Τον έκανε σάκο του μποξ (vid, highlights)

«Ξεμπούκωσε» ο Άρης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο συνέτριψε 4-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1. Γκολ και δύο ασίστ ο Φετφατζίδης, χάρισε αποβολή στον Μακέντα ο διαιτητής Φωτιάς.

Άρης - Παναθηναϊκός 4-0: Τον έκανε σάκο του μποξ (vid, highlights)

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης, με το εκκωφαντικό 4-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες εκκινήσεις στην ιστορία του στην Α' Εθνική/Super League.

Άρης-Παναθηναϊκός 4-0: Τα γκολ στο Χαριλάου (vids)

To... κιτρινόμαυρο πάρτι ξεκίνησε από το πρώτο ημίχρονο και εξελίχθηκε σε... πράσινο εφιάλτη.

Tα highlights Άρης-Παναθηναϊκός 4-0

  • Στο 20' ο Φετφατζίδης εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του Γκίας Ζαχίντ και σε δεύτερο χρόνο με κεφαλιά έκανε το 1-0.
  • Στο 44' ο Φετφατζίδης βγάζει εξαιρετική κάθετη στον Βέλεθ, ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του Διούδη, κάνοντας το 2-0.
  • Στο 54' πάλι ο Φετφατζίδης ταλαιπώρησε τον Γιόχανσον, έκανε το γύρισμα και ο Ντιγκινί σε κενή εστία έκανε το 3-0.
  • Στο 64' ήταν η σειρά ενός άλλου πρώην ερυθρόλευκου να χριστεί σκόρερ. Ο Ιντέγε δέχθηκε την πάσα του Ντιγκινί και με πλασέ έκανε το 4-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

O «Ντόκεν» τίμησε τη μνήμη του «Κουκ» (pics + vid)

Στο 84' ο Περέα σκόραρε, αλλά προηγήθηκε χτύπημα εκτός φάσης του Μακέντα στον Σάσα. Ο διαιτητής Φωτιάς έλεγξε τη φάση στο VAR και χαρίστηκε στον Ιταλό επιθετικό, δείχνοντας του κίτρινη κάρτα, που σημαίνει ότι δεν θα χάσει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

O Άρης πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Πρόκειται για τη χειρότερη εκκίνηση του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα μετά το 2003, όταν είχε ξεκινήσει με τρεις ήττες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Άρης - Παναθηναϊκός 4-0
Γήπεδο:
Κλ. Βικελίδης
Διαιτητής:
Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Σκόρερ:
20' Φετφατζίδης, 44' Βέλεθ, 54' Ντιγκινί, 64' Ιντέγε
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Ματίγια (74’) / Ινσού (67’), Χατζηγιοβάνης (71’), Μακέντα (88’) ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΑΡΗΣ: Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83’ Δεληζήσης), Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73’ Μαντσίνι), Γκάμα (63’ Λάρσον), Ιντέγε ΣΤΟΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46’ Κολοβός), Ινσούα (69’ Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα