Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί VS Γκερέρο! Η «μάχη» για το «9»

Δύο φορ που είναι «καυτοί» και έχουν βάλει σε δίλημμα τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ποιος έχει προβάδισμα ενόψει Τότεναμ.

Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί VS Γκερέρο! Η «μάχη» για το «9»

Δύο καθαρόαιμους επιθετικούς έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να δίνει και απάντηση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Για τον Πορτογάλο προπονητή δεν είναι ρίσκο, αφού θεωρεί πως για έξι ματς στο Champions League είναι καλυμμένος με αυτούς τους δύο, ενώ στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον Λάζαρο (όταν επανέλθει από τον τραυματισμό του) και τον Σουντανί.

Στο παιχνίδι με τον Βόλο ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους δύο επιθετικούς του να είναι «καυτοί» μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πάλι βρισκόταν στο σωστό σημείο και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0. Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε τα τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε κάθε ματς που ξεκινάει βασικός σκοράρει.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και είχε χάσει τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ και το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ. Στην αναμέτρηση με τον Βόλο ο Γκερέρο πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα σημείωσε το πρώτο του γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα.

Ένας Γκερέρο που έχει πάρει την πάσα από τον Κούτρη, αλλά στη συνέχεια το έχει φτιάξει όλο μόνος του. Έχει κάνει πολύ ωραία ενέργεια για να αποφύγει τον αντίπαλο του και με ωραίο σουτ έχει στείλει τη μπάλα στη γωνία του αντίπαλου πορτιέρε. Ο Ισπανός φορ έχει φτάσει τα τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και επίσης δείχνει πως είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.

Αμφότεροι δίνουν τη «μάχη» τους για τη φανέλα με το «9» και κάνουν τα πάντα προκειμένου να βάλουν σε δίλημμα τον προπονητή τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αλήθεια ότι έχει μπει σε σκέψεις ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ. Έχει στη διάθεση του δύο φορ που σκοράρουν και δείχνουν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρητικά ο Ελ Αραμπί αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι ένα… κλικ πιο μπροστά από τον Γκερέρο για το παιχνίδι με τους Άγγλους, αλλά υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις μπροστά για να πάρει την τελική του απόφαση ο Μαρτίνς.