Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Βαλμπουενά (pics)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού με τον Βόλο, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του ήταν έξαλλος.

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Βαλμπουενά (pics)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο παιχνίδι με τον Βόλο ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Αυτό πλέον δεν αποτελεί είδηση, αφού ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σε κάθε ματς δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Μπορεί να έχει στην… πλάτη του μία σπουδαία καριέρα με συμμετοχές σε σπουδαία πρωταθλήματα της Ευρώπης κι έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να δίνει και τη ψυχή του ακόμα και σε ματς όπως αυτό με τον Βόλο.

Ο 35χρονος άσος, όμως, που αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα συχνά πυκνά γίνεται στόχος των αντιπάλων του. Στην αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους ο Βαλμπουενά δέχτηκε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Πολλές φορές βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Από ένα σημείο και μετά κι αφού οι αντίπαλοι του τον αντιμετώπιζαν σκληρά ο Ματιέ έγινε έξαλλος. Φώναζε τόσο στον ρέφερι όσο και στους ποδοσφαιριστές του Βόλου. Ζητούσε εξηγήσεις από τους συναδέλφους του για τα σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, ενώ και μετά το παιχνίδι ήταν έξαλλος με τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν.

Ένας Βαλμπουενά που στο παιχνίδι με τον Βόλο σημείωσε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ καταγράφηκε η πρώτη του ασίστ στην ελληνική λίγκα. Συνολικά έφτασε τις έξι ασίστ μαζί με τις πέντε στα προκριματικά του Champions League.