ΟΦΗ - Παναιτωλικός 3-1: «Δάγκωνε» στο δεύτερο ημίχρονο

Ο ΟΦΗ πραγματοποιώντας καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο νίκησε τον Παναιτωλικό με σκορ 3-1 σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου. 

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 3-1: «Δάγκωνε» στο δεύτερο ημίχρονο

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Super League 1, ενώ ο Παναιτωλικός έπειτα από τρεις αγωνιστικές δεν έχει κατακτήσει ακόμα ούτε ένα βαθμό.

Τα highlights του ΟΦΗ - Παναιτωλικός 3-1

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος δεν είχε να επιδείξει σπουδαία πράγματα, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και παρέσυραν και τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να δούμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Στην καθολική υπεροχή του ΟΦΗ έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι αποβλήθηκε στο μισάωρο ο Μιμίτο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο. Έτσι στην επανάληψη οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να προηγηθούν αρχικά με τον Τσιλιανίδη στο 55', ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μάνος έκανε το 2-0.

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε με γκολ του Μοράρ στο 69' βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι, όμως η αγωνία για την ομάδα του Ηρακλείου κράτησε μόλις λίγα λεπτά, αφού ο Τσιλιανίδης στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 29ο λεπτό, αφού αποβλήθηκε ο Μιμίτο.

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34’ Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Σεμέδο, Ναμπί (81’ Σακόρ), Τσιλιανίδης, Μάνος (88’ Φιγκεϊρέδο).

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κνετ (79’ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Λουσέρο, Ντάλσιο, Ντίαζ, Ντουάρτε (61’ Μοράρ), Μιμίτο, Μπαϊροβιτς (46’ Αριγίμπι).

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας).