Τα πρώτα λεπτά του Μπέλιτς με τον Ολυμπιακό

Τι έδειξε στο ματς της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του Βόλου ο νεαρός Σέρβος και σε ποια θέση έπαιξε.

Τα πρώτα λεπτά του Μπέλιτς με τον Ολυμπιακό

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κρίστιαν Μπέλιτς από την Γουέστ Χαμ. Τον νεαρό Σέρβο χαφ οι Πειραιώτες τον πήραν κατά κύριο λόγο για να ενισχύσουν την ομάδα Νέων ενόψει των αγώνων τους στο Youth League εκεί που θα αντιμετωπίσουν τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα.

Ο νεαρός Σέρβος έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι των Νέων με τον Βόλο, στο οποίο η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με σκορ 3-1. Ο Μπέλιτς μπήκε στο παιχνίδι στο 58' παίζοντας ως χαφ, αλλά η αποβολή του στόπερ Ασλανίδη ανάγκασε τον Ρικάρντο Πέρες να τον αλλάξει θέση.

Ο Κρίστιαν Μπέλιτς από τη στιγμή που η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες γύρισε στο κέντρο της άμυνας για να καλυφθεί το κενό του Ασλανίδη. Μπορεί αν το επιβάλλουν οι συνθήκες ενός αγώνα να παίξει και κεντρικός αμυντικός, αλλά φυσικά δεν είναι η θέση στην οποία μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Είναι ένα παιδί που έδειξε από τα πρώτα του λεπτά με την ερυθρόλευκη φανέλα πως είναι αρκετά δυνατός και σκληρός παίκτης. Είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντά και σε αυτόν τον τομέα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Μπέλιτς θέλει και αυτός το χρόνο του, αλλά στον Ρέντη μιλούν για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που πράγματι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.