Το… Παναθηναϊκό αλαλούμ

Αλαφούζος: «Έχω αποδεχθεί την πρότασή τους» - Πιενγκοπονσάντ: «Πρέπει να καλύψει μέρος των χρεών».

Το… Παναθηναϊκό αλαλούμ

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου υποστηρίζει ότι έχει αποδεχθεί πλήρως την πρότασή που δέχθηκε. Αυτή του Παϊρόζ Πιενγκοπονσάντ τόσο με τη χθεσινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του όσο και με σημερινές δηλώσεις του, ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απλά… ντριμπλάρει.

Σήμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος υποστηρίζει μέσω της «LiveSport» ότι σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο όλων των επιστολών που αντάλλαξε με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Και δηλώνει: «εγώ έχω αποδεχθεί την πρότασή τους. Τη δεσμευτική προσφορά που μου έστειλαν με την επιστολή της 16ης Απριλίου. Αυτήν αποδέχθηκα. Είναι τόσο απλό. Τι άλλο να πω; Σε αυτό που μου έστειλαν απάντησα».

Σήμερα, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», δημοσιεύει δηλώσεις του Ταϊλανδου επιχειρηματία.

«Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να μην τους πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή γιατί θέλω να είμαι τυπικός. Σήμερα που μιλάμε δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα και, όπως εγώ θέλω από τους εμπλεκόμενους να σέβονται το πρωτόκολλο, το ίδιο θα κάνω και εγώ» και συνέχισε:

«Η προσφορά μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Δεν ζητάμε από τον κ. Αλαφούζο να πληρώσει όλα τα χρέη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καλύψει μέρος αυτών και κυρίως δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως στο μέλλον. Έχουμε τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να τα εξετάζουμε.

Οι συνεργάτες μου είναι πολύ θετικοί από την πρώτη στιγμή και εγώ πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που διαρκώς αναπτύσσεται και πάντα υπάρχουν νέες προοπτικές, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι ένα πολύ δυνατό brand name».

Από την πλευρά του ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πιεμπονσγκσάντ τόνισε: «Είμαστε όντως καλοί φίλοι με τον Πάιρο, αλλά δεν έχω καμία σχέση ή πρόθεση να επενδύσω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».