Ο λόγος που δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μασούρας

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε τον Γιώργο Μασούρα στην αποστολή για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Βόλο.

Ο λόγος που δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μασούρας

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο τον Γιώργο Μασούρα. Ο αποκλεισμός του Έλληνα ακραίου επιθετικού λίγο πολύ ήταν αναμενόμενος και δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στον Ρέντη ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε μαζί του. Διαπίστωσε πως είναι πολύ κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει παίξει με Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα. Ο Μασούρας πράγματι έχει φτάσει στα όρια του από τα σερί ματς και ο κόουτς είχε πάρει την απόφαση να του δώσει ανάσες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο

Ο 25χρονος άσος έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ακόμα και με τον Αστέρα Τρίπολης που έγινε rotation τελικά αγωνίστηκε για 24 λεπτά στο φινάλε. Με την Εθνική έπαιξε και με Φινλανδία και με Λιχτενστάιν. Προσθέστε σε όλα αυτά και τα ταξίδια και καταλαβαίνετε πόσο έχει καταπονηθεί ο οργανισμός του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Μασούρας είναι στα… κόκκινα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής. Κρίθηκε απαραίτητο να πάρει ανάσες προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την Τότεναμ.