Γίνεται ακόμα πιο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου έκλεισε τις μεταγραφές της με εντυπωσιακό τρόπο αφού η απόκτηση του Ροντίγκο Γκάλο δείχνει ότι στα δυτικά προάστια της Αθήνας οι φιλοδοξίες συνεχώς μεγαλώνουν. 

Γίνεται ακόμα πιο Ατρόμητος

Οι δύο τελευταίες χρονιές ήταν εντυπωσιακές για τον Ατρόμητο. Ο σύλλογος κατάφερε να εισχωρήσει στην ελίτ των ελληνικών ομάδων εξασφαλίζοντας νωρίς ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ μπήκε σφήνα ανάμεσά τους διεκδικώντας μέχρι ενός σημείου μέχρι και το πρωτάθλημα.

Φέτος ο Ατρόμητος στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Λάρισα και Λαμία, όμως το κλίμα δεν διαταράχτηκε καθόλου στην ομάδα. Άπαντες στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν ότι δεν είναι εύκολη η μετάβαση από τον Νταμίρ Κάναντι στον Γιάννη Αναστασίου, αφού η φιλοσοφία των δύο τεχνικών είναι διαφορετική.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση αποφάσισε να δώσει έμπρακτη στήριξη στο νέο της κόουτς, κινήθηκε μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι και έκανε κινήσεις ουσίας. Ειδικά οι τρεις τελευταίες της μεταγραφές, αυτές των Μπαένα, Ανδρούτσου και Γκάλο, δείχνουν ότι φέτος το εγχείρημα είναι ξεκάθαρο: Να γίνει ακόμα πιο... Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες έχουν ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ της ιστορίας τους και πλέον αυτό που μένει είναι ο προπονητής της ομάδας να μπορέσει να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του και να τους «δέσει» ώστε να μπορέσει το κλαμπ να πετύχει τους στόχους του που είναι το κύπελλο Ελλάδος και η κατάληψη μιας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων της βαθμολογίας.

Η διοίκηση έχει κάνει τη δουλειά της και πλέον περιμένει να δει πως θα δέσουν τα «υλικά» που πρόσφερε στον... σεφ, Γιάννη Αναστασίου!