ΠΑΕ Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ για τον Βόλο

Η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Βόλο και ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ για τον Βόλο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» το Σάββατο 14/09/19 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους/AμEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμΕΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμΕΑ που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.