Τρία στα τρία οι Νέοι του Ολυμπιακού με ντεμπούτο Μπέλιτς

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 3-1 του Βόλου και σημείωσε έτσι την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League.

Τρία στα τρία οι Νέοι του Ολυμπιακού με ντεμπούτο Μπέλιτς

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα τους στο Youth League οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού επικράτησαν με σκορ 3-1 του Βόλου σε παιχνίδι που έγινε στον Ρέντη.

Σε αυτό το ματς έκανε την εμφάνιση του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μπέλιτς, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 58’ της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά το ματς με τον Μαρίνο στο 19’ να κάνει το 1-0 έπειτα από σέντρα του Μπουλάρι.

Στο 29’ ήταν η σειρά του Σουρλή να σκοράρει για τον Ολυμπιακό, αφού δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση σημειώνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους Πειραιώτες που στο δεύτερο ημίχρονο ήλεγξαν τον ρυθμό. Ο Βόλος κατάφερε πάντως να μειώσει στο 81’ όταν ο Ρακής νίκησε από κοντά τον Τζολάκη και έκανε το 2-1.

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Πέρες αντέδρασαν άμεσα. Στις καθυστερήσεις του ματς μείωσαν σε 3-1 όταν ο Βοΐλης με ωραία προσπάθεια κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Μαρτίνης, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Τσάβος, Νεοφυτίδης (Μπέλιτς 58’), Νικόλης (Ντότης 58, Σαπουντζής 85’), Σουρλής (Φέκκας 58’), Κατσαβάκης, Μαρίνος, Μπουλάρι (Βοΐλης 70’).