Μαρτίνς για Βόλο και Τότεναμ: Έτσι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα

Το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους προσεχείς αγώνες των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Μαρτίνς για Βόλο και Τότεναμ: Έτσι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα

Για τους προσεχείς αγώνες του Ολυμπιακού τόσο στην Super League 1 όσο και στο Champions League αναφέρθηκε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν τρία σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Πορτογάλος τεχνικός κατέστησε σαφές πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Πρώτο ματς για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Σαββάτου (14/9), όταν θα υποδεχτεί τον Βόλο για την τρίτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ λίγες μέρες αργότερα, την Τετάρτη (18/9), ακολουθεί η σπουδαία αναμέτρηση με αντίπαλο την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το επόμενο Σάββατο (21/9) ο Θρύλος θα δώσει και το πρώτο του ντέρμπι την εφετινή αγωνιστική περίοδο, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «ΟΑΚΑ».

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, ενόψει αυτών των παιχνιδιών, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού και σε μήνυμά του ανέφερε: «Τελευταίες προπονήσεις πριν από τη σημαντική εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα».

Δείτε την ανάρτηση του προπονητή των «ερυθρολεύκων»