Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεριά

Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Τυνήσιος στόπερ για το παιχνίδι με τον Βόλο (14/9). Αύριο θα αποφασίσει ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά που καταπονήθηκε από τα φιλικά της Εθνικής του ομάδας με Μαυριτανία και Ακτή Ελεφαντοστού, γύρισε στον Ρέντη και έπιασε κατευθείαν δουλειά. Ο Πέδρο Μαρτίνς το σκέφτεται να τον ξεκινήσει βασικό ή όχι, καθώς ακολουθούν και τα δύο ματς με Τότεναμ και Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά στην προπόνηση της Παρασκευής (13/9) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για το τι σκοπεύει να πράξει ο Πορτογάλος τεχνικός αναφορικά με το δίδυμο που θα επιλέξει στο κέντρο της άμυνας για το ματς με τον Βόλο.

Ο Σεμέδο είναι σίγουρα εκτός, ο Σισέ θα είναι ο ένας εκ των δύο στόπερ και «παίζεται» μία θέση ανάμεσα σε Αβραάμ και Μεριά. Ο Μαρτίνς θέλει να δει τον Τυνήσιο και παραμονή του παιχνιδιού με τους Θεσσαλούς προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Σίγουρα είναι ένας «πονοκέφαλος» το γεγονός ότι ο Μεριά είχε και δύσκολα ταξίδια, αλλά και δύο 90λεπτες παρουσίες με τη φανέλα της Τυνησίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η απουσία του από το αρχικό σχήμα.

Μπορεί ο Αβραάμ να έμοιαζε φαβορί για την ενδεκάδα, αλλά ο κόουτς θέλει να «τσεκάρει» τους παίκτες του και στην τελευταία προπόνηση για να καταλήξει στους «11» απέναντι στον Βόλο.