«Κρυφό όπλο» του Μαρτίνς ο Σουντανί με Βόλο

Στο ματς με τον Βόλο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του τον φορμαρισμένο Αλγερινό για να δώσει επιθετικές λύσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης. Άμεσα χρόνος και στον Κούτρη.

«Κρυφό όπλο» του Μαρτίνς ο Σουντανί με Βόλο

Αυτό που είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρόσφατη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους και είχε να κάνει με τους «κομμένους» από τη λίστα Χιλάλ Σουντανί και Λεονάρντο Κούτρη, είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί πάρα πολύ άμεσα. Στο ματς με τον Βόλο, ο Αλγερινός κυνηγός που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να δώσει «φρεσκάδα» στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ανεξαρτήτως συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση και εξέλιξη που θα έχει αγώνας.

Εάν δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι, τότε ο Σουντανί θα παίξει αρκετά πιο ελεύθερα για να βοηθήσει στη διεύρυνση του σκορ. Αν ο Ολυμπιακός έχει ισχνό προβάδισμα, τότε η παρουσία του Σουντανί μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξεκαθάρισμα του παιχνιδιού. Ενώ είναι βέβαιο ότι ο Αλγερινός θα αποτελέσει επιλογή του προπονητή, στην περίπτωση που το ματς δεν πάει καλά και χρειαστεί η εμπειρία του και η έφεσή του στο σκοράρισμα. Όλα αυτά φυσικά στην περίπτωση που δεν αποφασίσει ο Μαρτίνς να βάλει από την αρχή τον παίκτη, κάτι που δεν θα πρέπει κανείς να το αποκλείσει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κούτρη που είναι στις σκέψεις του προπονητή για τις απαραίτητες ανάσες στον Τσιμίκα, ο οποίος θα είναι βασικός με την Τότεναμ. Το ενδεχόμενο να αρχίσει ο Τσιμίκας και με τον Βόλο είναι πολύ πιθανό, αλλά είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή ο Κούτρης θα έχει θέση στο ματς και θα υλοποιηθεί άμεσα έτσι το σχέδιο του προπονητή να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν στους δύο παίκτες που για διάφορους λόγους δεν «χώρεσαν» στην ευρωπαϊκή λίστα.