Είδαν δανεικούς και Μάνο

Καραταΐδης και Βούζας παρακολούθησαν την αναμέτρηση ΑΟΧ Κισσαμικός-ΟΦΗ που διεξήχθη στα Περιβόλια.

Είδαν δανεικούς και Μάνο

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης και ο προπονητής της Κ-20, Βασίλης Βούζας παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου την αναμέτρηση ΑΟΧ Κισσαμικός-ΟΦΗ για τη Football League. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου στα Περιβόλια και είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στην ομάδα των Χανίων, αλλά και τον Μάνο του ΟΦΗ.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στην Κρήτη και έτσι τα στελέχη της Ακαδημίας με την ευκαιρία της παρουσίας τους στα Χανιά πήγαν στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Football League. Ο Ξύδας που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο 90+3 αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σάλιακα που πέρασε στο 72’ στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τα παιδιά και να ενημερωθούν για τα πάντα που έχουν να κάνουν με τη ζωή τους και τη καθημερινότητα τους στην Κρήτη. Ο Καραταΐδης, άλλωστε το έχει κάνει κι άλλες φορές να παρακολουθήσει από κοντά τους δανεικούς του ΑΟΧ Κισσαμικού και να τα μιλήσει μαζί τους. Ενδιαφέρον, πάντως, είχε να δουν και τον Μάνο, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Να σημειώσουμε πως τον τελικό του πρωταθλήματος Κ-15 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που διεξήχθη στη Λαμία παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Νίκος Τοπολιάτης και ο προπονητής της Κ-15, Δημήτρης Μαυρογενίδης.