Μήνυμα Χιμένεθ σε Χριστοδουλόπουλο…

«Να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του ο Λάζαρος»… είπε με νόημα ο Ισπανός τεχνικός, παραπέμποντας προφανώς και στην ιστορία του συμβολαίου. Με Μάνταλο η φιέστα. Συστάσεις από την ΠΑΕ.

Μήνυμα Χιμένεθ σε Χριστοδουλόπουλο…

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε το μήνυμά του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με τις δηλώσεις του στη Nova. Μέσα σε δυο κουβέντες, ο Ισπανός τεχνικός είπε εκείνο που λέει και η διοίκηση του «Δικεφάλου», ως άμυνά της στις νέες αξιώσεις του ποδοσφαιριστή, οι οποίες την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση δεδομένης της δημοφιλίας του μετά τα πολλά και κρίσιμα τέρματα που έχει πετύχει στη σεζόν.

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Ο Λάζαρος σκοράρει και ο κόσμος γουστάρει! Τον αποθεώνει και τον θέλει στην ομάδα και του χρόνου. Ο ποδοσφαιριστής πατάει σε αυτή τη σχέση και αξιώνει καλύτερο συμβόλαιο από το συν ένα που προβλέπει η συμφωνία του με την ΑΕΚ αντί 320.000 ευρώ.

Από τη μεριά του ο Έλληνας μεσοεπιθετικός το βλέπει αφενός ως μια ευκαιρία να κάνει ένα καλό ντιλ στο κλείσιμο της καριέρας του αφετέρου ως δικαίωση για τα όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα. Άλλωστε έχει επιτύχει περισσότερα από παίκτες που παίρνουν πιο πολλά από εκείνον.

Την ίδια ώρα όμως, η διοίκηση έχει τη δική της στάση. Από τη μία μιλάει για αθέτηση συμφωνίας από πλευράς Λάζαρου. Το σλόγκαν στην ΠΑΕ είναι «έλα υπέγραψε το συν ένα, όπως τα είχαμε πει και μετά εμείς θα σε φωνάξουμε για το κάτι παραπάνω, δεν αδικούμε κανέναν». Και από την άλλη, αρχίζουν οι διοικούντες να συζητάνε περί αχαριστίας… Πως δηλαδή ο Χριστοδουλόπουλος δεν αναγνωρίζει τη συμμετοχή της ΑΕΚ και ολόκληρου του οργανισμού της, σε αυτή την ποδοσφαιρική του ανάσταση. Είναι μια πραγματικότητα πως δεν έχει σχέση ο σημερινός Λάζαρος με εκείνον όταν υπέγραφε στην «Ένωση» τον Αύγουστο του 2016.

Με όλα τα παραπάνω να υφίστατο, φτάσαμε στη δήλωση Χιμένεθ. Ο προπονητής λοιπόν έστειλε το μήνυμά του με κομψό τρόπο: «Ο Λάζαρος θα πρέπει να είναι χαρούμενος με τη δουλειά των συμπαικτών του και το πώς δουλεύει η ομάδα, γιατί δε θυμάμαι πριν πάει στην Ιταλία να είχε κάνει μια παρόμοια σεζόν με τη φετινή. Άρα πρέπει να ευχαριστήσουμε πολύ τον Λάζαρο για τα γκολ που έχει βάλει, αλλά και ο Λάζαρος να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για τη δουλειά που γίνεται στο σύνολο της»…

Από εκεί και πέρα ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είπε πως νιώθει συγκίνηση και ανατριχιάζει στη σκέψη του κατάμεστου ΟΑΚΑ. Βλέπετε αναμένονται περισσότεροι από 50.000 οπαδοί αύριο (22/4) με τον Λεβαδειακό ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και sold out.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε εκ νέου συστάσεις: «Εκτός από τους εντεταλμένους άνδρες της ομάδας security, οι ομάδες περιφρούρησης θα λειτουργούν κανονικά σε όλες τις Θύρες και για μία ακόμα φορά θα πρέπει να προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας για την αποφυγή ακόμα και απόπειρας προβοκάτσιας»!

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και η «Original 21»: «Τα μάτια μας 21 ακόμα και στον διπλανό μας… κανένας μέσα στο γήπεδο με τη λήξη του αγώνα».

Επιστρέφει ο Μάνταλος!

Η φιέστα πάντως θα έχει και… αρχηγό! Ο Πέτρος Μάνταλος μετά από σχεδόν έξι μήνες απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, επανέρχεται. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και όλα δείχνουν πως στο δεύτερο ημίχρονο θα χρησιμοποιηθεί. Θα είναι πραγματικά μια συγκινητική στιγμή για τον ποδοσφαιριστή (είχε χειρουργηθεί στο γόνατο).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αραούχο και Βράνιες λόγω καρτών, ο τραυματίας Κλωναρίδης, ο ανέτοιμος Τσόσιτς και ο Αϊντάρεβιτς για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Χιμένεθ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάγια.