Η τρέλα του Σεμέδο και η συνάντηση με Μαρτίνς

Όταν ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μπήκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και τον ενημέρωσαν πως δεν θα έπαιζε σε φιλικό παιχνίδι.

Η τρέλα του Σεμέδο και η συνάντηση με Μαρτίνς

Στη συζήτηση που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς με τους δημοσιογράφους στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη το μεσημέρι αναφέρθηκε στον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε μάλιστα με το χέρι του χαρακτηριστικές κινήσεις ότι ο ίδιος και το επιτελείο του προσπαθούν να κρατήσουν τον κεντρικό αμυντικό να μην μπει στις προπονήσεις.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά όταν μιλάμε για τον Σεμέδο δεν υπάρχει καμία δόση υπερβολής. Και για να καταλάβετε ότι ο Πορτογάλος στόπερ έχει… τρέλα θα σας αναφέρουμε μία ιστορία από την πρώτη του ημέρα στον Ολυμπιακό.

Στις 27 Ιουνίου έφτασε στο Γκνιεβίνο, της Πολωνίας όπου πραγματοποιούσε την πρώτη του προπόνηση. Την επόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός έπαιζε φιλικό παιχνίδι με την Πογκόν. Ο Σεμέδο, όπως και κάθε παίκτης που μπαίνει στην προετοιμασία, έκανε ατομικό την πρώτη μέρα. Ήθελε το χρόνο του για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους.

Τότε ο Σεμέδο μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον ενημέρωσαν πως την επόμενη ημέρα θα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος αμυντικός θεωρούσε δεδομένο πως θα έπαιζε στο φιλικό με την Πογκόν. Όταν του είπαν πως δεν θα αγωνιστεί είναι αλήθεια ότι δεν του άρεσε και πολύ.

Τους έλεγε πως είναι έτοιμος να παίξει στο φιλικό και πως γι’ αυτό ήρθε στον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως έπαθαν την πλάκα τους με την… τρέλα του Σεμέδο, ο οποίος από την πρώτη ημέρα τους έδειξε ότι στον Ολυμπιακό δεν ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Μέχρι και συνάντηση με τον Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει τότε. Δεν είναι τυχαίο ότι στις 29 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την Πογκόν, ο Σεμέδο έπαιξε στο φιλικό με την Μπερ Σεβά.

Έχει μεγάλη… τρέλα ο Πορτογάλος και τα αναφέρουμε όλα αυτά για να καταλάβετε πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν υπερβολικός σε αυτό που είπε στη συνάντηση του με τους δημοσιογράφους. Φανταστείτε τώρα που έχει μπροστά του την Τότεναμ τι έχει πάθει.