Ο Μαρτίνς μιλάει για τον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος χαφ αναλύει τον συμπατριώτη του που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς μιλάει για τον Μαρτίνς!

Ο Αντρέ Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και μίλησε φυσικά για τον νέο προπονητή της ομάδας του Πειραιά, τον συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι από τους πλέον αρμόδιους για να μιλήσει για τον κόουτς των «ερυθρόλευκων». Ο Πορτογάλος χαφ υπογράμμισε πως οι ομάδες του 47χρονου τεχνικού παρουσίαζαν πάντα ωραίο θέαμα.

Αναλυτικά ο Αντρέ Μαρτίνς μίλησε:

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τον γνωρίζω γιατί παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ήταν προπονητής σε ομάδες που έχω αντιμετωπίσει. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως από όσες ομάδες έχει περάσει, έχει κάνει καλή δουλειά. Και από όσο γνωρίζω είναι ένας προπονητής ο οποίος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες του παρουσίαζαν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Είναι ένας προπονητής ο οποίος πραγματικά ταιριάζει στην ομάδα. Όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στην επόμενη χρονιά. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε την επόμενη χρονιά με τον νέο προπονητή. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Αυτά τα παιχνίδια είναι συνήθως και τα δυσκολότερα. Παίζεις απέναντι σε ομάδες οι οποίες προσπαθούν να διατηρηθούν στην κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλός μας θα τα δώσει όλα για να μη δεχθεί γκολ. Και θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ. Θα είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουμε το σκορ. Όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από εμάς.

Για αν κάνουμε και εμείς σωστά τη δουλειά μας όπως την κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟΚ, τότε τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά για εμάς. Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και να μη σκεφτόμαστε ότι ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας. Γιατί ανεξάρτητα της βαθμολογικής της θέσης είναι μία πολύ καλή ομάδα».