Ο επικίνδυνος Βόλος και τα «καμπανάκια» που χτύπησαν στον Ολυμπιακό

Καλή η Τότεναμ και η λάμψη του Champions League, αλλά το ματς με τον Βόλο είναι επικίνδυνο και το έδειξαν οι αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα.

Ο επικίνδυνος Βόλος και τα «καμπανάκια» που χτύπησαν στον Ολυμπιακό

Η αναμέτρηση με την Τότεναμ για την πρεμιέρα του Champions League μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, όμως, το πρωτάθλημα που είναι πρώτος στόχος στον Ολυμπιακό είναι και μία άλλη ιστορία. Οι Πειραιώτες πριν το ματς με τους Άγγλους έχουν τον αγώνα με τον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο.

Μπορεί να μην είναι εμπορικός αντίπαλος, μπορεί να μην τρομάζει και να μην… συγκινεί τον κόσμο και όλοι να ασχολούνται με τους «πετεινούς», αλλά ο Βόλος είναι το ματς που «καίει» τους Πειραιώτες. Και είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός στα δύο πρώτα του παιχνίδια στο πρωτάθλημα τα βρήκε σκούρα.

Χτύπησαν καμπανάκια στον Ρέντη και τον Αστέρα Τρίπολης και με τη Λάρισα. Για διαφορετικό λόγο το κάθε ματς είχε δυσκολίες και δεν απείχε πολύ από το να μπλέξει η ομάδα του Πειραιά. Με τους Αρκάδες θα θυμάστε πως έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο η φάση που το VAR έδειξε ότι δεν ήταν πέναλτι. Με τους Θεσσαλούς έχει γίνει το σουτ στο φινάλε που έχει… ξύσει το δεξί δοκάρι του Σα.

Σε δύο περιπτώσεις ο Ολυμπιακός στο τέλος κινδύνεψε στα δύο πρώτα του παιχνίδια, τα οποία τα κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-0) και με πέναλτι. Ο Βόλος μπορεί να μην έχει εμπορικό όνομα, μπορεί να είναι νεοφώτιστος, αλλά δεν περνάει απαρατήρητο ότι έχει δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Διπλό στη Νέα Σμύρνη και νίκη επί του Άρη είναι αποτελέσματα τα οποία δεν γίνεται να μην τα λάβει υπόψη του ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι είναι το πρώτο ματς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό θα διεξαχθεί λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος και για τον Ολυμπιακό ίσως να προέχει περισσότερο το τρία στα τρία.