Άρης: Ακριβός ο Γκούτι - Ο Χαριστέας ενεργοποιεί το Plan B

Nαυάγησε η περίπτωση πρόσληψης του Γκουτι στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Αλλού στρέφεται ο Άγγελος Χαριστέας.

Άρης: Ακριβός ο Γκούτι - Ο Χαριστέας ενεργοποιεί το Plan B

Ο Άγγελος Χαριστέας, νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη, χτύπησε την πόρτα του Γκούτι αναζητώντας τον διάδοχο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γκούτι, που εργαζόταν ως βοηθός προπονητή στη Μπεσίκτας ζήτησε ένα ποσό 800-850.000 ευρώ τον χρόνο για να πει το “ναι” στον Άρη.

Οι απαιτήσεις του ωστόσο ξεπερνούσαν το ταβάνι που έθεσε η διοίκηση του Άρη και που φτάνει στις 500-550.000 ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Χαριστέας στρέφεται στη δεύτερη επιλογή που είχε για τον πάγκο του Άρη. Κι επειδή δεν είναι μια υπόθεση που θα καταλήξει άμεσα ο Τόλης Τερζής θα καθίσει στον πάγκο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό...

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης που βρίσκεται στη ΔΕΘ επιβεβαίωσε για την υπόθεση Γκούτι πως δεν προχωράει και ότι στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υπηρεσιακός τεχνικός θα είναι ο Τόλης Τέρζης.

Αναλυτικά ο Θόδωρης Καρυπίδης είπε:

Για τον Γκούτι: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 2-3 προπονητές, ναυάγησε με τον Γκούτι, πάμε παρακάτω. Θα πάμε με Τερζή με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε».

Και για την εικόνα της ομάδας: «Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει… Θέλει υπομονή. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσει! Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, παρακολουθώ συχνά τις προπονήσεις και βλέπω τι γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουμε, αλλά το θέμα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».