Ολυμπιακός: Τώρα Βόλος και Τότεναμ

Μετά το ρεπό που είχε δοθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για Βόλο και Τότεναμ.

Ολυμπιακός: Τώρα Βόλος και Τότεναμ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» θυμίζουμε πως είχαν προπονηθεί για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν ανάσες.

Οι Έλληνες διεθνείς και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής τους είχε αφήσει ελεύθερους και τη Δευτέρα. Από την Τρίτη μπαίνουν στο πρόγραμμα και οι Έλληνες με τον Ομάρ.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά πλην των διεθνών που απουσιάζουν ακόμα λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες. Κατά τα άλλα στο λιμάνι μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος και Champions League. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς του Σαββάτου με τον Βόλο και στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με την Τότεναμ για το Champions League.

Η σύγκρουση με τον αγγλικό σύλλογο μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να κλέβει την παράσταση, αλλά το ματς με τους Θεσσαλούς είναι εξίσου σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά.