Μασούρας, ο μοναδικός λόγος για χαμόγελα μετά το Λιχτενστάιν

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός και στο ματς της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν επιβεβαίωσε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Μασούρας, ο μοναδικός λόγος για χαμόγελα μετά το Λιχτενστάιν

Από το βράδυ της Κυριακής και το παιχνίδι της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν ελάχιστα πράγματα μπορεί να κρατήσει κάποιος. Δεν είναι ματς που θέλουν και πολλοί να το θυμούνται, αλλά ούτε και ματς από το οποίο μπορεί να πει κάποιος πως υπάρχουν κέρδη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ήταν μία ακόμα πολύ δύσκολη νύχτα για την Εθνική Ελλάδας.

Πάντως το συγκεκριμένο ματς σε κάποιον προκάλεσε χαμόγελα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είτε παρακολουθώντας την αναμέτρηση, είτε μαθαίνοντας τι έγινε σίγουρα μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Ο λόγος έχει να κάνει με την εμφάνιση του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος μπορεί να παίζει χωρίς ανάσα, αλλά και πάλι ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κάνει για την Ελλάδα.

Ο 25χρονος άσος και στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Φινλανδία ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στον Ρέντη χαμογελούν για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μασούρας και ειδικά αυτή την περίοδο.

Ο Έλληνας άσος έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν και το σημαντικό είναι πως όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει κι άλλο στροφές. Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας απαραίτητος ποδοσφαιριστής και ειδικά για τα παιχνίδια του Champions League. Ο Μασούρας είναι παίκτης που θα ακολουθήσει πιστά την τακτική του προπονητή του και δεν θα παρεκκλίνει αυτής.

Το θετικό, όμως, που έδειξε με την Εθνική ομάδα είναι πως βρισκόταν μέσα σε όλες τις φάσεις που προσπάθησε να δημιουργήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Παίζοντας σε μία ομάδα που δεν μπορούσε να δημιουργήσει με μεγάλη ευκολία ο Μασούρας έδειξε πως ήταν όαση και δεδομένα ο Μαρτίνς μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης του.