Πανιώνιος - Χανιά 2-2: Ισόπαλο ντεμπούτο για Παπαβασιλείου

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τα Χανιά

Πανιώνιος - Χανιά 2-2: Ισόπαλο ντεμπούτο για Παπαβασιλείου

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τα Χανιά, καθώς το σκορ έμεινε στο 2-2. Αναμέτρηση στην οποία ο Νίκκι Παπαβασιλείου είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα σε συνθήκες αγώνα και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Μάλιστα, ο Κύπριος τεχνικός έδωσε χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ετοιμάζοντας τους Νεοσμυρνιώτες για τον «τελικό» με τη Λάρισα την Κυριακή (15/9), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1. Ωστόσο, οι… «πονοκέφαλοι» δεν έλειψαν αφού ο Άρσε ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι. Το σκορ στο ματς άνοιξε ο Αραμπουλί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48’.

Οι Χανιώτες απάντησαν και γύρισαν τούμπα το σκορ. Αρχικά ο Τριανταφυλλάκος ισοφάρισε στο 63’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ίδιος παίκτης στο 84’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Τσιλούλης με πλασέ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (46’ Μαλέρμπ), Σαραμαντάς (46’ Λυμπεράκης), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (60’ Μπαξεβάνος), Αραμπούλι (68’ Σέλκος), Καμαρά (60’ Γρίβας), Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46’ Σιντι Αλί), Άρσε (31’ λ.τρ. Οικονομίδης), Τσιλούλης (89’ Κιάκος), Παπαγεωργίου
ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Πάνος, Λεοζίνιο, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Αρναρέλλης, Τζιώρας, Σελινιωτάκης, Καραγεώργης, Μαρτίνες
Έπαιξαν και οι: Κουσκουνάς, Δημητριάδης, Τριανταφυλλάκος, Βρετός, Παπαχρήστος