Ολυμπιακός: «Τρέχει» για τον Βόλο ο Μπενζιά

Εξτρά δουλειά για τον Αλγερινό μέσο που τα δίνει όλα για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου.

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για τον Βόλο ο Μπενζιά

Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όσο είναι δυνατόν έτοιμους και τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Γκασπάρ, Λοβέρα και Μπενζιά είναι τα στοιχήματα του Πορτογάλου προπονητή και τρέχει να τους έχει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Τον Ολυμπιακό τον περιμένει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και άπαντες είναι απαραίτητοι προκειμένου να βγει εις πέρας αυτή η δύσκολη αποστολή.

Για τη μεταγραφή του Μπενζιά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ανάψει το πράσινο φως και αν μη τι άλλο τον θέλει άμεσα σε ετοιμότητα. Ο Αλγερινός μέσος από την πλευρά του κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του.

Ακόμα και αυτές τις ημέρες που οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έχουν πάρει ρεπό από τον Πέδρο Μαρτίνς ο Γιασίν Μπενζιά δουλεύει πυρετωδώς. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του. Πάντως από τον Ρέντη εκείνο που προέκυπτε ήταν πως ο Μπενζιά δεν βρισκόταν και πολύ πίσω.

Ο 25χρονος μέσος αν υπήρχε αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα ήταν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Για το ματς όμως με το Βόλο το ερχόμενο Σάββατο η λογική λέει πως θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή και είναι στο χέρι του αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

Σε γενικές γραμμές εκείνο που προέκυπτε για τον Αλγερινό ήταν πως είχε πάει στον Ρέντη σε σχετικά καλή κατάσταση και απλά χρειαζόταν κάποιες μέρες να φτάσει και τους υπόλοιπους. Ο ίδιος έχει δείξει πολύ μεγάλη θέληση όλο αυτό το διάστημα, έχει δουλέψει αρκετά ακόμα και στο ρεπό και θέλει σαν τρελός να παίξει και με το Βόλο.