Σα-Ποντένσε: Με μια βαλίτσα στο χέρι!

Ακόμη κι αν δεν αγωνιστούν καθόλου με την Πορτογαλία, ο Ντανιέλ Ποντένσε και ο Ζοζέ Σα θα επιστρέψουν κατάκοποι την Πέμπτη στο Ρέντη, ενόψει Βόλου και Τότεναμ

Σα-Ποντένσε: Με μια βαλίτσα στο χέρι!

Ο Ζοζέ Σα ήταν στον πάγκο και ο Ντανιέλ Ποντένσε εκτός αποστολής στο παιχνίδι που έδωσε η Πορτογαλία το βράδυ του Σαββάτου με την Σερβία.

Στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του Φερνάντο Σάντος με 4-2, στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου, εκεί όπου οι δύο αστέρες του Ολυμπιακού θα βρεθούν ξανά σε μερικές εβδομάδες, αλλά θα είναι σίγουρα στο τερέν, για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στη 2η αγωνιστική του ομίλου στο Champions League.

Το επόμενο ματς της Πορτογαλίας είναι το βράδυ της Τρίτης στη Λιθουανία, εκεί όπου το πιθανότερο είναι ότι και πάλι ο Σα με τον Ποντένσε δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αυτό μπορεί να ακούγεται «καλό» για τον Ολυμπιακό με την έννοια ότι οι δύο παίκτες δεν θα επιβαρυνθούν ή δεν θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο τραυματισμού. Προσέξτε όμως τι έχει συμβεί: έφυγαν πριν από μερικές ημέρες από την Αθήνα για την Λισαβόνα. Στη συνέχεια «πέταξαν» από την Πορτογαλία για την Σερβία και από εκεί στην Λιθουανία. θα γυρίσουν στην Πορτογαλία με την αποστολή και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν την Τετάρτη στην Αθήνα.

Πρόκειται για πολύωρα και δύσκολα ταξίδια που καταπονούν τους αθλητές. Με Σα και Ποντένσε να είναι την Πέμπτη ξανά στο Ρέντη για αποθεραπεία, να κάνουν μια προπόνηση ουσιαστικά την Παρασκευή και να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Βόλο. όπως και να έχουν ξεπεράσει όλη αυτή την κόπωση για τον πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό αγώνα που ακολουθεί. Δεν το λες και απλό...