Βίοι αντίθετοι για Μεριά και Ραντζέλοβιτς

Και οι δύο δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου, αλλά τουλάχιστον ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ γλίτωσε την… ταλαιπωρία της Εθνικής Ελπίδων των «πλάβι».

Βίοι αντίθετοι για Μεριά και Ραντζέλοβιτς

Είναι οι δύο ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χτυπήσει «καμπανάκι» εδώ και πολύ καιρό. Τόσο ο Γιασίν Μεριά, όσο και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς χρήζουν ειδικής μεταχείρισης. Δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου. Ο Μεριά πρόλαβε και πήρε ανάσες για περίπου μία εβδομάδα από πέρσι το καλοκαίρι. Ο δε Ραντζέλοβιτς δεν έχει κάτσει ούτε μέρα!

Από πέρσι το καλοκαίρι έως και σήμερα, είναι μονίμως είτε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, της Ραντνίτσκι ή της Εθνικής Ελπίδων, είτε στους αγώνες! Δεν έχει κάνει διακοπές από πέρσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος είχε υποχρεώσεις με την Σερβία στο Ευρωπαϊκό Ελπίδων και αντί να πάει να ξεκουραστεί για μία εβδομάδα, από την Ιταλία που γινόταν το τουρνουά έφυγε κατευθείαν για την Πολωνία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ο Μεριά πάνω-κάτω τα ίδια έκανε, καθώς ξεκουράστηκε έξι μέρες μετά τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα και μπήκε κατευθείαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, παίζοντας μάλιστα στη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη.

Το θέμα ωστόσο είναι ότι ο Μεριά βολοδέρνει τώρα με την Εθνική Τυνησίας σε κάποια φιλικά της… κακιάς ώρας. Χθες έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με την Μαυριτανία. Είναι πολύ πιθανό να ξαναπαίξει και την Τρίτη (10/9) κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Το ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι ότι δεν είδε να του φεύγει από τον Ρέντη ο Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός εξτρέμ δεν κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας και κατά συνέπεια είχε τη δυνατότητα όλες αυτές τις μέρες στο προπονητικό κέντρο να κινηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, να πάρει και το διήμερο ρεπό και κατ’ επέκταση τις απαραίτητες ανάσες.

Με λίγα λόγια, βίοι αντίθετοι για Μεριά και Ραντζέλοβιτς. Έστω και αυτό το διήμερο που θα ξεκουραστεί ο δεύτερος είναι «βάλσαμο». Ο Μαρτίνς δεν ήθελε να επιβαρυνθεί ο Λάζαρ με ακόμα δύο παιχνίδι της Ελπίδων των «πλάβι», όπως συνέβη τώρα με τον Μεριά.