Τι είπε ο Μαρτίνς για τον Σεμέδο και το εξωγηπεδικό πρόβλημα του...

Σε συνέντευξή του ο Πέδρο Μαρτίνς σε πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης, αποθέωσε τον «βράχο» της άμυνας του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει μέχρις στιγμής και τόνισε ότι τα εξωγηπεδικά του προβλήματα είναι παρελθόν.

Τι είπε ο Μαρτίνς για τον Σεμέδο και το εξωγηπεδικό πρόβλημα του...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» στον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο και αποθέωσε για τη δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό. Ο Μάρτινς τόνισε ότι τα εξωγηπεδικά προβλήματα του Πορτογάλου άσου ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να αντιμετωπίζεται πάνω απ' όλα ως άνθρωπος.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» μίλησε τόσο για τον Ζοζέ Σα, τον Ντανιέλ Ποντένσε και τις κλήσεις τους στην Εθνική Πορτογαλίας όσο και για τις αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Champions League.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη Μαρτίνς στην «O Jogo»:

Για Ρούμπεν Σεμέδο: «Ο Ρούμπεν είχε ένα πρόβλημα παλαιότερα και όλοι μιλούν για αυτό το πρόβλημα. Αλλά, ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει πολύ και εξαιρετικά. Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επαγγελματία και τον άνθρωπο», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς σε ερώτηση για τον Ρούμπεν Σεμέδο και πρόσθεσε:

«Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Σε όλους αρέσει στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Για την κλήση των Ποντένσε και Σα στην Πορτογαλία:«Πιστεύω ότι στην εθνική μπορούν να παίξουν οι Ποντένσε και Σα. Είναι ένας τερματοφύλακας έτοιμος για το υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Ποντένσε δεν έχει φτάσει ακόμη στο περσινό του επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σύντομα αυτό».

Για τους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων» στο Champions League: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Αντιμετωπίζουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες (Μπάγερν και Τότεναμ), αλλά στο «Γ' Καραϊσκάκης» δεν είναι εύκολο να παίζεις και είναι πιθανό να είσαι εσύ σε μία πολύ καλή ημέρα και όχι ο αντίπαλος. Μπάγερν και Τότεναμ είναι το φαβορί και αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τότε θα πάμε για τη συνέχεια στο Europa League».