Ατρόμητος: Φιλική ήττα από τον Απόλλωνα με 2-1

Φιλική ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 2-1.

Ατρόμητος: Φιλική ήττα από τον Απόλλωνα με 2-1

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, κάτι που εκμετάλλευτηκε η ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και υποχρέωσε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σε ήττα με σκορ 2-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Απόλλωνα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε δυο φορές με τέρματα των Παυλίδη στο 22ο λεπτό και του Μαρκόφσκι στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η ομάδα του Περιστερίου ανέβασε την απόδοσή της και μείωσε το σκορ με τον Βέλλιο στο 60ο λεπτό. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε στη φιλική αναμέτρηση και τον υπό δοκιμή Γκανέζο μπακ Μουσταφά Σουμαϊλά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (70’ Γκίνο), Χουχούμης (70’ Βιτλής), Λαρέα (70’ Κύργιας), Ζησόπουλος (70’ Βαφέας), Μπλάζιτς (70’ Αγρόδημος), Παρτάλης (63’ Λαγός), Παυλίδης (70’ Βάρκας), Μπεντινέλι (70’ Ιριτιέρ), Μπαστιάνος (63’ Καραγκούνης), Μαρκόφσκι (70’ Βουό).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Μουφτάου, Χαρίσης (46’ Τριμμάτης), Ταλόχα, Καχίλα (73’ Αθανασίου), Ανδρούτσος, Στρούγγης, Ενσικουλού (46’ Ρόσα), Γαρουφαλιάς (79’ Ξενοπαναγός), Γιακουμάκης, Βέλλιος.