Ξάνθη: Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Δήμος Μπαξεβανίδης - Φιλικό με την Δόξα Δράμας

Η ΠΑΕ Ξάνθη δημοσιοποίησε θέματα σχετικά με τον Δήμο Μπαξεβανίδη, τις απουσίες παικτών αλλά και το επερχόμενο φιλικό με την Δόξα Δράμας λόγω της διακοπής των εθνικών υποχρεώσεων.

Ξάνθη: Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Δήμος Μπαξεβανίδης - Φιλικό με την Δόξα Δράμας

Η ακριτική ΠΑΕ έκανες γνωστές πληροφορίες σχετικές με την προετοιμασία ποδοσφαιριστών της, με την επέμβαση του Μπαξεβανίδη αλλά και το επερχόμενο φιλικό με την Δόξα την Κυριακή (8/9).

Συγκεκριμένα, σε χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Δήμος Μπαξεβανίδης και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία της πρωτοπόρου Ξάνθης, συνεχίζεται κανονικά και καθημερινά χωρίς τους Φασίδη, Άμπαντ και Μαλεζά, που είναι τραυματίες και ακολουθούν ατομικά προγράμματα, όπως επίσης και τους διεθνείς Κασά Καμαρά, Γιάννη Φάκκη και Κώστα Θυμιάνη.

Στο πρόγραμμα μετέχει από χθες και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τιμπό Μουλέν που γνωρίστηκε με τους τεχνικούς της ομάδας και τους νέους του συμπαίκτες, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην ομάδα.

Το κενό στο πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έδωσε την ευκαιρία στην ξανθιώτικη ομάδα να συμπεριλάβει στον προγραμματισμό της μία φιλική αναμέτρηση. Έτσι το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Xanthi FC Arena ο Κίκο Ραμίρεθ θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση προετοιμασίας με τη Δόξα Δράμας.