Ο Λοβέρα, η όμορφη Αθήνα και το Champions League: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος»

Ο Αργεντινός μιλά για τον Ολυμπιακό, τον τεχνίτη Γκερέρο, τη Ροζάριο Σεντράλ, την ελληνική γλώσσα και τους φίλους της ομάδας

Ο Λοβέρα, η όμορφη Αθήνα και το Champions League: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος»

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στην Αθήνα, στο Champions League, στον Γκερέρο, στην απόφασή του να φύγει από τη Ροζάριο Σεντράλ, αλλά και την ελληνική γλώσσα

«Τόσο το σκεπτικό μου όσο και του ατζέντη μου ήταν να μείνουμε στην Αργεντινή λίγο περισσότερο. Μετά ήρθε η πρόταση εντελώς ξαφνικά. Δεν υπήρχε επιλογή να μείνω στη Ροζάριο για έξι μήνες ακόμη, μέχρι το Δεκέμβριο και πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά.

«Το προηγούμενο διάστημα στη Ροζάριο ήταν το καλύτερο. Είχα γεμάτα ματς και πολλά λεπτά συμμετοχής. Μίλησα με τον προπονητή μου στη Σεντράλ μετά το τέλος της μεταγραφής, μου ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο βήμα στην καριέρα μου. Ο Κόκα με πίστεψε πιο πολύ από όλους, με τον πρόεδρο της Σεντράλ δεν μίλησα. Μόνο με τον Γκορδίγιο μίλησα, ο οποίος μου μιλούσε μέχρι να υπάρξει συμφωνία. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον για να κατακτήσω τίτλους με τη Σεντράλ», πρόσθεσε.

Ο Λοβέρα στην Ακρόπολη (pics)

Αναφέρθηκε επίσης στην Αθήνα και στο Champions League: «Είναι πολύ όμορφη πόλη, με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Υπέγραψα για πέντε χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League, είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Ευρώπη, εμένα μου έτυχε τώρα».

Ο Μέσι και ο... ανυπόμονος Λοβέρα: «Η καριέρα μου ξεκινάει στον Ολυμπιακό»

Μίλησε επίσης για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Γκερέρο: «Με καλωσόρισε ο προπονητής, αλλά δεν μιλήσαμε για τη θέση που με υπολογίζει. Μίλησα στην πρώτη προπόνηση με τον Γκερέρο, που είναι Ισπανός. Δεν καταλάβαινα τίποτα από τη γλώσσα. Είναι πολύ τεχνίτης, τώρα είναι τραυματίας δεν έκανε προπόνηση, αλλά είναι πολύ καλός».

Τέλος μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος. Μου έχουν πει ότι οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί οπαδοί αλλά οι οπαδοί της νέας μου ομάδας λίγο περισσότερο».