Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό

Η κλεισμένη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα δεν ολοκληρώθηκε και σε αυτό ευθύνεται ο αντιπρόεδρος της κυπριακής ομάδας.

Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με τον Ιωάννη Κωστή και τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά ξαφνικά ο κυπριακός σύλλογος έκανε γνωστό πως η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Πειραιά χάλασε. Οι Κύπριοι σε δηλώσεις τους τονίζουν πως δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η πραγματικότητα είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πολλάκις ότι στις μεταγραφές έχουν την πολιτική τους και δεν παρεκκλίνουν αυτής. Πολύ περισσότερο άλλωστε όταν κάτι πάει ενάντια στα συμφέροντα τους.

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χαλάσουν μεταγραφές που θεωρούνται τελειωμένες και το έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Ο λόγος που έχει χαλάσει η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή είναι οι προσωπικές επιδιώξεις του αντιπροέδρου των Κυπρίων.

Η υπόθεση αν και κυλούσε ομαλά στράβωσε εξαιτίας του αντιπροέδρου της κυπριακής ομάδας με αποτέλεσμα η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή να μη γίνει. Για τον Ιωάννη Κωστή είχαν εξαιρετική άποψη οι «ερυθρόλευκοι», αλλά στις μεταγραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο αν δεν πέσουν οι υπογραφές.