Δάρας κατά Μασούρα: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Πανιώνιο»

Με δήλωση του ο Χρήστος Δάρας επιτέθηκε στον Γιάννη Μασούρα και στην απόφαση του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λίγες ημέρες μετά τον δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Δάρας κατά Μασούρα: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Πανιώνιο»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα panionianea ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιάννη Μασούρα να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς λίγες ημέρες μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Χειρουργήθηκε ο Μασούρας (pic)

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» χαρακτήρισε αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του νεαρού μπακ ενώ στη συνέχεια είπε πως κανένας δεν μπορεί να παίζει με το όνομα και την ιστορία του Ιστορικού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Είναι ντροπή, από τον Μέσι μέχρι τον Γιάννη Μασούρα, κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα και την ιστορία του Πανιώνιου μας. Είναι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό όταν ανακοινώνουμε μία μεταγραφή και όταν εγώ που είμαι ο οικονομικά υπεύθυνος της ομάδας έχω προκαταβάλλει την ποδοσφαιρική αξία για τον παίκτη για να τον έχω στις δύσκολες αγωνιστικές που περιμένει την ομάδα μας, η απάντηση και το ευχαριστώ του να είναι αυτό. Να χειρουργηθεί και να στερεί από την ομάδα μου τις άμεσες υπηρεσίες του, που είχαμε απόλυτη ανάγκη».