Ο Μαρτίνς κράτησε τον Μπρούνο στον Ολυμπιακό

Οι λόγοι που ο Πορτογάλος προπονητής ήθελε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Πειραιά και δεν άναψε πράσινο φως σε δανεισμό του.

Ο Μαρτίνς κράτησε τον Μπρούνο στον Ολυμπιακό

«Αν πρέπει να κρατήσω ένα όνομα που μας έχει κάνει έκπληξη, θα έλεγα τον Μπρούνο γιατί είδα από την αρχή ότι μπορεί να συμμετέχει με εμάς και κάνει αυτά που θέλουμε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή», είχε δηλώσει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.

Ο Πορτογάλος δύσκολα κάνει ειδική μνεία σε παίκτες, αλλά το είχε κάνει για τον Βραζιλιάνο που πέρσι είχε αγωνιστεί στον Ατρόμητο με τη μορφή του δανεισμού τη ΛΑΣΚ Λίντσερ. Ο 49χρονος κόουτς των Πειραιωτών είχε σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Μπρούνο και μάλιστα ήταν αυτός που είχε ανάψει και το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Εκείνο το πέναλτι που έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μπασακσεχίρ μπορεί να τον έβαλε στο… στόχαστρο, αλλά για τον 49χρονο τεχνικό είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει τις δυνατότητες να του δώσει σημαντικές λύσεις. Τις προηγούμενες ημέρες πράγματι ο Νταμίρ Κάναντι χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για να πάρει δανεικό τον Μπρούνο.

Όπως γράφει το σημερινό «ΦΩΣ» ο πρώτος που ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο κόουτς των Πειραιωτών θεωρεί σημαντικό «εργαλείο» τον Μπρούνο και πιστεύει πως θα του δώσει λύσεις. Μπορεί να μην κατάφερε να τον χωρέσει στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά για το πρωτάθλημα είναι ένας παίκτης που θα τον βοηθήσει σημαντικά.

Στην προετοιμασία έχει δοκιμαστεί σε αρκετές θέσεις ο ποδοσφαιριστής. Έχει παίξει στα άκρα της επίθεσης, έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ως εσωτερικός χαφ. Το γεγονός πως μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις αρκεί στον Μαρτίνς και γι’ αυτό άσκησε βέτο να φύγει με τη μορφή του δανεισμού.