Φιλικό τεστ στον Ολυμπιακό για Γκασπάρ, Μπενζιά και Λοβέρα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Κ19 του συλλόγου και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τα νέα αποκτήματα.

Φιλικό τεστ στον Ολυμπιακό για Γκασπάρ, Μπενζιά και Λοβέρα

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έχουν ως αποτέλεσμα να διακοπούν και τα εθνικά πρωταθλήματα όλης της Ευρώπης. Είναι μία ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και για τους προπονητές να δουλέψουν ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων.

Κάπως έτσι και στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες μπορεί να απουσιάζουν αρκετά βασικά στελέχη λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την ευκαιρία να δουλέψει με όλους όσοι βρίσκονται στον Ρέντη. Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές και ο Πορτογάλος τεχνικός αυτές τις ημέρες δουλεύει για να τους εντάξει όσο το δυνατόν καλύτερα στο σύνολο.

Γιασίν Μπενζιά, Μπρούνο Γκασπάρ και Μάξι Λοβέρα έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στον Ρέντη. Την Πέμπτη το πρωί στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με την Κ19 του συλλόγου.

Θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νέα αποκτήματα να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν στον προπονητή τους τον βαθμό ετοιμότητας τους. Και οι τρεις, άλλωστε έχουν δηλωθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα για τα παιχνίδια του Champions League.

Να σημειώσουμε πως το φιλικό με την Κ19 θα είναι κεκλεισμένων των θυρών τόσο για τον κόσμο όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου.