Ο Κάιπερς για Αζαξιό και Ολυμπιακό

Ο Ούγκο Κάιπερς που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αζαξιό δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είναι χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του ενώ αναφέρθηκε και στους «ερυθρόλευκους».

Ο Κάιπερς για Αζαξιό και Ολυμπιακό

Ο Ούγκο Κάιπερς ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στην Αζαξιό μίλησε για τους στόχους του με τη γαλλική ομάδα και τόνισε ότι είναι χαρούμενος με το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Επίσης εμφανίστηκε έτοιμος για την πρόκληση της Ligue 2 κατηγορίας αφού σημείωσε πως ολοκλήρωσε όλη την φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλγου άσου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αζαξιό. Θα προσπαθήσω να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική στην Ελλάδα όπου αναδείχθηκα δεύτερος σκόρερ. Αφότου ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου υπέγραψα στον Ολυμπιακό, όπου ολοκλήρωσα την φετινή προετοιμασία. Γνωρίζω την ιστορία της Αζαξιό επειδή είμαι οπαδός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και και είμαι ευτυχής που ήρθα στον σύλλογο».