Οριστικά εκτός πρώτης ομάδας ο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος στόπερ δεν θα προπονείται από τώρα και στο εξής υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και παρότι του ζητήθηκε να βρει ομάδα, εκείνος τελικά έμεινε στο λιμάνι γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάρει λεπτό συμμετοχής.

Οριστικά εκτός πρώτης ομάδας ο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς τελικά δεν βρήκε ομάδα. Ή μάλλον, ακόμα δεν βρήκε, καθώς υπάρχουν ακόμα κάποιες αγορές ανοικτές για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σέρβος στόπερ που λίγο έλειψε να ξεκινούσε και στο πρώτο επίσημο ματς με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, αλλά υπέστη έναν τραυματισμό στην προετοιμασία της Πολωνίας, δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Μάλιστα, έχει λάβει το μήνυμα εδώ και πολύ καιρό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού τιμ και πώς καλό για τον ίδιο ήταν να πήγαινε σε άλλη ομάδα.

Ο Βούκοβιτς τελικά έμεινε στο... ράφι, αρνήθηκε κάποιες προτάσεις που του έγιναν (π.χ. από την Κύπρο) και πλέον στον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται «ξένο σώμα».

Το γεγονός μάλιστα ότι – όπως γράφει το «ΦΩΣ» της Τρίτης (3/9) - αποφασίστηκε να μην κάνει προπόνηση πλέον με το υπόλοιπο γκρουπ, αποδεικνύει του λόγου το αληθές...

Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως και με την παραμονή του Παπέ Σισέ στο Λιμάνι, έχει «υπεροπλία» στο κέντρο της άμυνας. Έχει τους Σεμέδο, Μεριά, Σισέ, Αβραάμ, Μπα και τον πιτσιρικά Μάρκοβιτς ο οποίος παρεμπιπτόντως κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας, δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν στη γειτονική χώρα.