Το δώρο του Μαρτίνς για τη νίκη στη Λάρισα

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Το δώρο του Μαρτίνς για τη νίκη στη Λάρισα

Καθόλου εύκολο δεν ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λάρισα. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της ΑΕΛ με 1-0 χάρη σε γκολ-πέναλτι του Ματιέ Βαλμπουενά και εκείνο που κρατάνε πάνω απ' όλα είναι τους τρεις βαθμούς. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με την κούραση να έχει χτυπήσει… κόκκινο στο μεγάλο λιμάνι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Αυτό που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι να μπαίνουν οι τρεις βαθμοί στο σακούλι και ειδικά σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Θυμούνται πολύ καλά όλοι τι έπαθε η ομάδα στην αρχή της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Γι' αυτό το λόγο και στον Πειραιά είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη νίκη στη Θεσσαλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την επιτυχία τους στη Λάρισα και μάλιστα τους επιφύλαξε και μία ευχάριστη έκπληξη. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να βρεθούν για προπόνηση στον Ρέντη σήμερα το πρωί και να έχουν ελεύθερη όλη τη Δευτέρα.

Μετά την προσπάθεια που έγινε στη Λάρισα και την επιπλέον κόπωση που προκάλεσε ο αγωνιστικός χώρος του AEL FC Arena ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τους κάνει δώρο το ρεπό. Έτσι αντί για το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα στον Ρέντη και είναι σαν να τους έδωσε δύο ημέρες ρεπό.