Ολυμπιακός: Ο Σισέ, ο Σεμέδο και η ικανοποίηση του Μαρτίνς

Ο Σενεγαλέζος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και έδειξε να είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας ειδικά αυτή την περίοδο που ο Σεμέδο είναι στα… πιτς.

Ολυμπιακός: Ο Σισέ, ο Σεμέδο και η ικανοποίηση του Μαρτίνς

Η εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας μόνο χαμόγελα προκάλεσε στους Πειραιώτες κι αυτό, διότι ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε ένα γήπεδο που δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Θεσσαλία, διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα και είναι ήρεμος στη διακοπή να πάρει ανάσες.

Από το ματς της Λάρισας μπορεί κανείς να εστιάσει σε Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί και είναι λογικό αυτό, αλλά δεν είναι και τα μοναδικά θετικά που προέκυψαν από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο που κρατάνε στον Ολυμπιακό είναι ο Παπέ Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος πήρε φανέλα βασικού παίζοντας στο πλευρό του Γιασίν Μεριά και καλύπτοντας το κενό του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν έχει δείξει πως κρατάει μόνος του όλη την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Σισέ έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην τεχνική ηγεσία και ειδικά από τη στιγμή που ο σπουδαίος Πορτογάλος είναι στα… πιτς.

Στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο πως ο Σεμέδο μπορεί να χάσει την πρεμιέρα με την Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League. Ο Σισέ είναι ο παίκτης που θα καλύψει αυτό το κενό όπως έγινε και με τη Λάρισα και είναι σημαντικό πως ο παίκτης έδειξε να βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός έβγαλε σοβαρότητα στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και έδειξε να είναι συγκεντρωμένος στις απαιτήσεις του αγώνα. Απέφυγε τα εύκολα λάθη και τις περιττές ενέργειες με τον Πέδρο Μαρτίνς να του εκφράζει την ικανοποίηση του για την εικόνα του. Είναι θετικό, πάντως, πως ο Παπέ Σισέ έδειξε σε καλή κατάσταση και ειδικά από τη στιγμή που έχει τεθεί νοκ άουτ ο Σεμέδο.