Οι οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Καμία δικαιολογία, πάμε για τη νίκη» (vid)

Τι ζήτησε ο βοηθός του Μαρτίνς, ο Αντόνιο Ενρίκες από τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας.

Οι οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Καμία δικαιολογία, πάμε για τη νίκη» (vid)

Η άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Λάρισας μονοπώλησε τις κουβέντες μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ. Το ίδιο, ωστόσο γινόταν και πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τους "βυσσινί", αφού η κουβέντα ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας επικεντρώθηκε στον χλοοτάπητα του AEL FC Arena.

Όλα αυτά, όμως, ξεχάστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ομάδα της Θεσσαλίας. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έβγαλαν από το μυαλό τους τον χλοοτάπητα και ασχολήθηκαν μόνο με τον τρόπο με τον οποίο θα έφταναν στη νίκη.

Χαρακτηριστικές είναι και οι εντολές που τους έδωσε ο βοηθός του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Όπως φαίνεται από την παρακάμερα που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού ο συνεργάτες του κόουτς ζήτησε από τους παίκτες να μην ασχολούνται με τον αγωνιστικό χώρο.

«Από τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε, δεν θέλω κανένα παράπονο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Θέλω μόνο 100% συγκέντρωση στο παιχνίδι για τη νίκη», είπε ο Αντόνιο Ενρίκες.

Δείτε και το βίντεο από το Olympiacos TV…