Αστέρας Τρίπολης: Στη Σασουόλο ο Κυριακόπουλος

Ο Άστερας Τρίπολης παραχώρησε στη Σασουόλο ως δανεικό το Γιώργο Κυριακόπουλο χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αστέρας Τρίπολης: Στη Σασουόλο ο Κυριακόπουλος

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή της μεταγραφικής περιόδου ο Αστέρας Τρίπολης συμφώνησε με τη Σασουόλο και για την παραχώρησή του Γιώργο Κυριακόπουλου ως δανεικού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το επίσημο site της Serie A, ο Κυριακόπουλος που αγωνίζεται με την ίδια ευχαίρια στη θέση του αριστερού μπακ/χαφ/εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σασουόλο. Στις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Έλληνας άσου αναφέρεται ο δανεισμός του χωρίς να γίνεται γνωστό αν υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη από τους Ιταλούς.

Επίσημη ανακοίνωση μέχρις στιγμής δεν υπάρχει ούτε από τη μεριά του Αστέρα ούτε από αυτή της Σασουόλο ωστόσο, τα έγγραφα της μετακίνησής του νεαρού άσου έχουν κατατεθεί ώστε να μην υπάρξει θέμα λόγω της διορίας των μεταγραφών. Γι' αυτό το λόγο η Διοργανώτρια Άρχη του ιταλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε πρώτη τη μεταγραφή.

Να σημειώσουμε πως ο 23χρονος άσος έχει αγωνιστεί συνολικά με τη φανέλα των Αρκάδων σε 73 παιχνίδια ενώ έχει πετύχει και 6 γκολ.