«Τα μασάει» τώρα ο Αραούχο για Μελισσανίδη: «Ήθελα να πω...» (pics)

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, μετά από σχόλιο του σε ανάρτηση της ΑΕΚ, πολλοί φίλοι της «Ένωσης» του έγραφαν μηνύματα επιστροφής με τον ίδιο να μην διστάζει να σχολιάζει τον λόγο που δεν μπορεί να γίνει αυτό, «καίγοντας» τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Τα μασάει» τώρα ο Αραούχο για Μελισσανίδη: «Ήθελα να πω...» (pics)

Αμέσως μετά το «διπλό» στην Τρίπολη (2-3) με αντίπαλο τον Αστέρα, η «Ένωση» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο Μάρκο Λιβάγια ενώ πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς το 2ο γκολ της ΑΕΚ.

Σε αυτή την ανάρτηση σχολίασε και ο πρώην άσος της «Ένωσης», Σέρχιο Αραούχο, καθώς αφού την συνεχάρη, απάντησε και στους οπαδούς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ οι οποίοι του ζητούσαν να επιστρέψει στην ομάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν με θέλει στον σύλλογο».

Το χαρακτηριστικό σχόλιο:

Ο ίδιος ο Αραούχο λίγο άργοτερα έστειλε διευκρινιστικό μήνυμα στο instagram και έγραψε:

«Δεν ήθελα με τίποτα να δημιουργήσω κανένα θέμα ειδικότερα μετά από μια νύχτα τόσο καλή όπως αυτή που είχε η ΑΕΚ. Αγαπάω τον σύλλογο, σημαίνει πολλά για μένα και σέβομαι όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ και κυρίως τον πρόεδρό της. Ήθελα απλά να πω στους οπαδούς της ΑΕΚ που επιμένουν να επιστρέψω ότι κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού δεν υπήρξε κανένα θέμα επιστροφής μου».