Μπουχαλάκης: «Δύσκολο γήπεδο, κακός αγωνιστικός χώρος»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε και αυτός με τη σειρά του στην κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΛ.

Μπουχαλάκης: «Δύσκολο γήπεδο, κακός αγωνιστικός χώρος»

Τη δουλειά την έκανε ο Ολυμπιακός στη Λάρισα, πήρε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά άπαντες έχουν να λένε για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο στον οποίο παίχτηκε το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν πολύτιμος στο ματς με την ΑΕΛ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έχει κάνει ένα πολύ καλό ματς. Και αυτός, όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

«Το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν αρμόζει στην ΑΕΛ και την ιστορία της να παίζει σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν σταθήκαμε εκεί, μπήκαμε για να κερδίσουμε τις μονομαχίες, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα πέρα από μία φάση στο τελευταίο λεπτό. Πήραμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος ενός διμήνου με δύσκολους αγώνες. Ώρα να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για μία δύσκολη συνέχεια», ήταν τα λόγια του.

Ο Κρητικός χαφ στη συνέχεια τόνισε: «Στα προκριματικά ξέραμε ότι με το να μην δεχτούμε γκολ και να σκοράρουμε θα ήταν πιο εύκολο να προκριθούμε. Βγάλαμε την ποιότητά μας, αξίζαμε να είμαστε στο Champions League και να κάνουμε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Έπεται και συνέχεια. Είναι σημαντική η διακοπή για μας για να ξεκουραστούμε, ήρθαν και νέοι παίκτες και θα μπουν στο κλίμα. Ο προπονητής μου έχει δείξει εμπιστοσύνη από πέρσι, χτίσαμε μαζί με τον προπονητή και φαίνεται η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια ο «Μπούχα» τόνισε: «Οι μέσοι θέλουμε να δημιουργούμε, να βγάζουμε τη μπάλα στην επίθεση, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην άμυνα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και για μένα αλλά και για την ομάδα. Πάνω απ' όλα θέλω να έχω υγεία, να κατακτήσουμε το νταμπλ και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League. Με την Εθνική κάνουμε μία νέα αρχή, θα πάμε 100% προσηλωμένοι στον τελικό με τη Φινλανδία, έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και να ξαναμπούμε σε τροχιά πρόκρισης. Έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα».